Změna otevírací doby pošty na Pražském hradě

Změna otevírací doby pošty na Pražském hradě
Pošta na Pražském hradě bude o víkendech otevřená od 10:00 do 18:00, což mluvčí České pošty považuje za výhodu pro místní obyvatele. Zákazníci se mohou objednat přes mobilní aplikaci nebo web. Pobočka v Jindřišské ulici a Politických věznů je na prodej za více než 1,5 miliardy Kč.

Pošta v pražské městské části Praha 1 zůstane svým obyvatelům dostupná i o víkendech, a to konkrétně v pobočce na Pražském hradě. Tato pobočka se může pyšnit mnoha službami, včetně služby Czech POINT. Otevírací doba bude i o nedělích od 10:00 do 18:00

Podle slov Iva Vysoudila, mluvčího, tyto změny v otevírací době nabízí řadu potenciálních výhod pro místní obyvatele. 'Pošta se přizpůsobuje skutečné poptávce po poštovních službách,' uvedl. 'Zaměstnanci, kteří dříve pracovali v nočních směnách, budou nyní schopni obsloužit klienty během nových otevíracích hodin, což zvýší personální kapacitu pobočky.'

Pobočka pošty v Jindřišské ulici nepatří k majetku Prahy. Pro potřeby městského úřadu má tato budova nedostatek místa. Poštu v Jindřišské ulici a Politických věznů nabízí Česká pošta k prodeji za více než 1,5 miliardy korun.

Zákazníci mají možnost se objednat na konkrétní čas a podle rezervace přijít bez ohledu na aktuální počet zákazníků. Objednat se můžou prostřednictvím mobilní aplikace Pošta Online nebo na webu České pošty.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!