Žlutice: Při nehodě se zranila řidička a její spolujezdec

Žlutice: Při nehodě se zranila řidička a její spolujezdec
V pondělí krátce po sedmé hodině ranní došlo na pozemní komunikaci I/6, konkrétně u odbočky směrem na Žlutice, k dopravní nehodě. K té mělo dojít tak, že čtyřiašedesátiletá žena jedoucí ve vozidle značky Renault, ve směru ze Žlutic na Karlovy Vary, po příjezdu na křižovatku z vedlejší pozemní komunikace, zřejmě nedala přednost osobnímu automobilu značky Volkswagen, jedoucímu po hlavní pozemní komunikaci ve směru z Karlových Varů na Prahu.

Následně došlo ke střetu těchto dvou vozidel. Po střetu mělo zůstat vozidlo Renault stát na pozemní komunikaci a vozidlo značky Volkswagen bylo odraženo do příkopu.

Při dopravní nehodě došlo naštěstí jen k lehkým zraněním, které utrpěla čtyřiašedesátiletá řidička a třiačtyřicetiletý spolujezdec z osobního automobilu značky Renault. Oba převezla Zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice.  Řidiči obou vozidel se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 100 tisíc korun.Policisté z dopravního inspektorátu vyřešili tento přestupek příkazem na místě, tedy blokovou pokutou.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!