Zelené dluhopisy - Chytrá investice, která podpoří tuto planetu

Zelené dluhopisy - Chytrá investice, která podpoří tuto planetu
Naše planeta čelí obrovské zátěži, a to nejen ve formě enormní produkce oxidu uhličitého, ale také v důsledku stále se zvyšující produkce odpadu. Jen část produkovaného odpadu je recyklována nebo skončí ve spalovnách.

Velké množství odpadu končí na skládkách nebo ve volné přírodě. Životní prostředí je odpady kontaminováno a není to jen estetický problém. Chemikálie a drobné částice plastů narušují život rostlin i zvířat. Dokonce i my lidé konzumujeme v potravě drobné částice plastů, které byly kdysi odpadem. Boj proti odpadu může podpořit každý, a to nejen tím, že bude recyklovat svůj vlastní odpad, ale i tím, že investuje do zelených dluhopisů.

Jaký přínos mají zelené dluhopisy?

Zelené dluhopisy jsou druhem investic, která má za úkol vám nejen vydělat peníze, ale také podpořit ekologii. V současné době jsou na vrcholu popularity a vydává je například i Apple, Bank of Amerika a další významné společnosti a instituce. Dokonce i vy máte v tuzemsku možnost do zelených dluhopisů investovat. 

Tuto možnost vám dává společnost UNIPRO Capital a.s., jejíž prospekt je schválený Českou národní bankou. S pomocí zelených dluhopisů můžete získat zhodnocení až 9,5% ročně a pomoci tak k obnovování přírodních zdrojů. Mezi nejvíce problematický odpad patří pneumatiky a společnost disponuje technologií, která umí pneumatiky přeměnit pomocí pyrolýzy na plyn, uhlík a olej. Všechny 3 suroviny jsou na trhu velmi žádané a jejich prodejem se generuje zisk. Z odpadu se tak vytvoří důležité suroviny, kvůli kterým není potřeba drancovat přírodu. Jak investovat peníze? Stačí se ozvat prostřednictvím formuláře na Uniprocapital.cz. Následně se s vámi společnost spojí, dodá vám potřebné informace, domluvíte se na výši investice a po jejím uhrazení vám bude vystaven zelený dluhopis. Následně si můžete výnosy vybírat měsíčně nebo půlročně. Po 2 letech vám bud celá vaše investie vrácena. Konečně investice, která má smysl, využijete této příležitosti také?

komerční sdělení

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!