Vyzkoušejte zdarma užitečnou online pomůcku pro multipotenciálky, které věčně nestíhají

Vyzkoušejte zdarma užitečnou online pomůcku pro multipotenciálky, které věčně nestíhají
Také máte pocit, že život je krátký a nestihnete všechno, o čem sníte? Často nestíháte dokončit pracovní úkoly nebo soukromé záležitostí? Máte rozpracováno asi tisíc věcí, ale žádnou pořádně nestíháte dotáhnout do konce? Zajímá vás spoustu věcí, ale na nic nemáte čas, protože neustále začínáte s něčím novým? Stáhněte si ,,Organizér pro multipotenciálky" zdarma!

Pokud na většinu otázek odpovídáte ,,ano“, pak pravděpodobně patříte mezi multipotenciálky a s vašimi myšlenkami vám může pomoci právě ,,Orgnanizér pro multipotenciálky“, který je tu pro vás zcela zdarma.

A kdo je to ta multipotenciálka?

Je to žena, která má spoustu zájmů, a to i v různých oborech, které spolu často nesouvisejí. Žena, kterou zajímá spoustu věcí, ale nemá na ně přes všechny své zájmy čas. Žena, která je všestranná, kreativní a bez svých zájmů a koníčků by umřela na stereotyp. Mimochodem stereotyp trápí multipotenciálky i v zaměstnání

Zajímavostí je, že spousta multipotenciálek ani neví, že multipotenciální jsou, a proto se často trápí a cítí, že s nimi není něco v pořádku. Jakmile to o sobě ale zjistí, najednou se jim úplně změní pohled sama na sebe.

Tisíc a jeden zájem

Multipotenciálky často mají problém dotáhnout věci do konce. Každou chvíli je zajímá něco jiného, a tak často opouštějí svůj předchozí zájem a jdou za dalším. Občas se ke svým zájmům vrátí, občas taky ne, ale jedno mají všechny multipotenciálky společné. Mají obrovský zájem o vše nové a je jim jedno, že předtím malovaly obrazy a teď zkouší uspět v oboru, který je diametrálně odlišný. Dělají to, co je právě zajímá, což se bohužel často nesetkává s pochopením okolí. Z toho plyne, že často nestíhají a mají chaos ve svých zájmech i povinnostech.

A právě pro vás jsem vytvořila ,,Organizér pro multipotenciálky“, díky kterému si konečně ve věcech uděláte dokonalý pořádek a úspěšně dokončíte vše, co si zamanete!

Co vše se díky ,,Organizéru pro multipotenciálky“ naučíte?

  • jak si vše co nejlépe jako multipotenciálka zorganizovat 

  • jak konečně dokončovat všechny úkoly

  • jak si udělat pořádek ve svých zájmech

  • jak mít pořádek i v tom, co vás čeká po celý rok

  • jak si konečně ujasnit vše, co chcete v životě stihnout

Díky těmto pracovním listům budete mít vždy pohromadě všechny své úkoly, budete mít motivaci je dokončovat a urovnáte si své myšlenky. Pomocí speciálních krátkých úkolů z oblasti zájmů si také ujasníte, co vás nejvíce baví a jak to zužitkovat. K dispozici jsou také předpřipravené pracovní listy, které si můžete pojmenovat zcela podle svých potřeb. Protože se jedná o online materiál, můžete si je opakovaně tisknout a využívat dle libosti, což je jejich nespornou výhodou.

Ať už jste multipotenciálka nebo velmi vytížená žena, zkuste využít ,,Organizéru pro multipotenciálky“, který vám pomůže ulehčit od plnění každodenních náročných úkolů, srovnat si myšlenky a změnit pohled sama na sebe.

Andrea Ježková

Web: www.andreajezkova.cz
E-mail
: aj@andreajezkova.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!