Vyrušil zloděje při krádeži, ten ale na policisty čekat nechtěl

Vyrušil zloděje při krádeži, ten ale na policisty čekat nechtěl
Z dílny bytového domu chtěl odcizit alkohol, tašku s nářadím a model auta Ferrari. Vyrušil ho majitel a ,,vysvětlil" mu, že krást se nemá.

Policisté z obvodního oddělení Plzeň-střed se zabývají případem krádeže, ke které došlo před dvěma dny ve večerních hodinách nedaleko centra města. Dosud neznámý pachatel překonal téměř třímetrový plot zahrady jednoho bytového domu a následně vnikl do sklepní dílny domu. Zloděj si do svého přineseného batohu postupně uschoval čtyři lahve alkoholu, tašku s nářadím a model auta Ferrari. Po chvíli ho vyrušil majitel, který na něj začal křičet, co tady dělá. Následně si všiml, že zloděj drží v ruce jeho tašku s nářadím. Okamžitě ho vyzval, aby věci vrátil, následoval ho na chodbu a vyčkal na příjezd policejní hlídky. Překvapený zloděj všechny odcizené věci poslušně vrátil zpět jejich majiteli. Na policisty se mu ovšem čekat nechtělo a tak z místa utekl.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež spáchaného ve stádiu pokusu a případem se nadále zabývají.

foto: pčr

Štítky: policie

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!