VYPRODANÁ JUMPING PARTY PLZEŇ 2024 – VÍCE NEŽ JEN AKCE, JEDINEČNÝ ZÁŽITEK PRO VŠECHNY!

VYPRODANÁ JUMPING PARTY PLZEŇ 2024 – VÍCE NEŽ JEN AKCE, JEDINEČNÝ ZÁŽITEK PRO VŠECHNY!
Jumping party Plzeň 2024, konaná na Krašovská Aktivity centrum Plzeň, se stala nesmírně úspěšným a vyprodaným akčním zážitkem.

Akce určená nejen pro vášnivé fanoušky jumpingu, ale také pro ty, kteří s touto aktivitou teprve začínají, nabídla dynamický mix moderních trendů a zážitkového pohybu. Na akci nechyběli certifikovaní instruktoři, kteří garantovali nezapomenutelný zážitek a přivedli účastníky k maximálnímu výkonu.

Čtyřhodinový program zahájily úvodní slova od Ivany Bubeníčkové, starostky MO Plzeň 1 a radního pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy města Plzně Tomáše Morávka. Vážíme si jejich podpory! Dvojice Anna Burianová a Michal Číhal zahájili program Jumping party. Jako druhé se představilo duo Veronika Sovičová a Martina Šulcová. Nechyběly ani Alena Kolínská, Michalea Schafferová, Michaela Kořínková a Jana Dubcová. Jedinečnou příležitostí letošního ročníku byla možnost skákat s Master guru Jumpingu, legendou Nailtonem Heringerem, což představovalo výjimečnou šanci pro všechny přítomné nadšence tohoto sportu.

Celá akce byla dovedena do nejvyšších standardů, což potvrdilo vyprodání vstupenek a nadšení všech účastníků. Na akci bylo celkem přes 100 účastníků, což dokazoval plně obsazený stav jumping trampolín během celého konání akce. Jumping party Plzeň 2024 byla nabitá nejen obrovským přílivem energie, ale také nezapomenutelnou atmosférou. „To nadšení ze sportu a samotného pohybu bylo vidět na každém účastníkovi, právě tohle je naším hnacím motorem pro další akce,“ říká vedoucí manažerka Krašovská Aktivity centrum Plzeň Zdeňka Kamišová.

Celý tým Krašovské děkuje partnerům, lektorům a samozřejmě účastníkům za jejich podporu, která umožnila tuto akci uskutečnit a stala se tak nezapomenutelným okamžikem pro všechny přítomné.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!