V Plzni se specializují na zdravotnickou techniku

V Plzni se specializují na zdravotnickou techniku
Nemocnice a další odborná zdravotnická zařízení již od roku 1998 vybírají z široké nabídky zdravotnických přístrojů plzeňské společnosti KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Sortiment profesionální zdravotnické techniky v nabídce této společnosti se neustále rozšiřuje – od stetoskopů až po resuscitační pomůcky a speciální lůžka. Mnoho z přístrojů je určeno i pro domácí použití, každý si tak může pořídit domů profesionální tlakoměr, bezdotykový teploměr, glukometr, inhalátor či čističku vzduchu.

Jde o zdraví, konzultace s odborníkem se vždy vyplatí

Kdokoli si kupuje zdravotnickou techniku, neměl by se spoléhat pouze svůj úsudek. Vždy je dobré poradit se se zkušenými profesionály. Mnohá onemocnění přímo vylučují použití některých přístrojů a naopak právě pro ně byly některé produkty na míru vyvinuty. Odborník také myslí na maximální využití daného výrobku, a proto správně doporučí přístroj, který zvládne náročný nemocniční provoz, nebo je ideální do domácnosti, kde bude vyhovovat všem členům rodiny – od dětí až po seniory.

Prodej je pouze začátek, o zdravotnickou techniku je nutno pečovat

Každý přístroj, má-li fungovat správně a spolehlivě, musí procházet pravidelnou kontrolou. V Plzni to vědí, a proto prodejem jejich servis nekončí. Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. zajišťuje kompletní záruční a pozáruční servis. Zdravotnické přístroje zde v přesně daných termínech kontrolují a co je důležité, dle norem i kalibrují. Na takto udržovanou zdravotnickou techniku se lze 100% spolehnout, protože pro všechny odborné činnosti musejí revizní technici skládat náročné certifikační zkoušky. Bez těch by nebylo možné garantovat bezchybné fungování sofistikovaných přístrojů světových značek.

Z Plzně do celé republiky i na Slovensko

Společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o., patří k nejspolehlivějším českým dodavatelům profesionálních zdravotnických potřeb. Všechny zdravotnické přístroje a pomůcky lze pohodlně koupit i on-line. Zákazníci z Plzeňska si mohou zboží vyzvednout přímo ve výdejně v Plzni v Přemyslově ulici naproti OC Plaza.

Zdravotnické přístroje a dezinfekční prostředky si mohou kdykoli objednat i lékaři, zdravotníci a domácnosti na Slovensku.

Kvalitní zdravotnickou techniku si lze koupit pohodlně na e-shopu www.szo.cz.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!