Totem hostí v úterý sportovní hry seniorů

Totem hostí v úterý sportovní hry seniorů
Sportovní hry seniorů Plzeňského kraje 2017 realizované Krajskou radou seniorů proběhnou 14. 5. 2019 v Mezigeneračním a dobrovolnickém centru TOTEM, z.s.

 „Setkání aktivních seniorů, uspořádané s cílem společně ukázat široké veřejnosti seniorský potenciál, sdílet radost z pohybu a vzájemně se inspirovat, proběhne v TOTEMu už počtvrté. Vloni se na startu sešlo 50 seniorů a spousta fandících hostů. Naši senioři byli v letech 2016 - 2018 úspěšní i v celostátní soutěži. Získali opakovaně putovní pohár za I. místo v ČR, a další pak v soutěži mezinárodních týmů.“ říká ředitelka TOTEM, z.s.  Vlasta Faiferlíková

 Sportovní hry jsou připraveny pro závodníky členských organizací Krajské rady seniorů Plzeňského kraje, ale také pro širokou veřejnost. Každý může být divákem při sportovních výkonech závodníků a  účastníkem odpoledního společenského programu.

Vítězové regionálního kola postoupí do národního seniorského klání Sportovní hry seniorů ČR 2019, které proběhnou v Českých Budějovicích počátkem července 2019.

Hry probíhají pod záštitou pana Josefa Bernarda – hejtmana Plzeňského kraje,  Mgr. Martina Baxy  – primátora města Plzně a Ing. Heleny Řežábové – starostky MO Plzně 1, na jehož území budou seniorské sportovní hry probíhat.

Na organizaci setkání se podílí TOTEM, z.s. , ZŠ a SŠ církevní Plzeň akci podpoří studenty dobrovolníky a Hokejbalový klub v Plzni na Košutce poskytl prostory svojí krásné haly.

Program pro veřejnost:

9:00 – 9:30          uvítání účastníků, zahájení, prezentace soutěžních disciplín, slib závodníků

9:30 – 12:15        soutěžní disciplíny

12:30 – 13:30     oběd

14:00 – 18:00     vyhlášení výsledků a společenské odpoledne

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!