Střípky Vánoc v Charitním domově v Havlíčkově Brodě a v Humpolci

Střípky Vánoc v Charitním domově v Havlíčkově Brodě a v Humpolci
Tradiční charitativní akce Hitrádia Vysočina známá jako Stromky splněných přání i letos rozzářila očka nejednomu dítěti v Charitním domově v Havlíčkově Brodě i v Humpolci. Malí obyvatelé zařízení při Oblastní charitě Havlíčkův Brod napsali svá vánoční přání, která byla zavěšena na stromky v okresních městech Vysočiny. Kdo šel okolo, mohl si přání pro Ježíška utrhnout, dárek zakoupit a poslat.
Ještě před Štědrým dnem se vytoužené dárky dostaly přímo do našich domovů, ovšem na jejich rozdávání a rozbalování přišel čas až 24. prosince. A aby se Ježíškovi v domovech líbilo, naši klienti se na jeho návštěvu předem pečlivě připravili. S dobrovolníky trénovali vaření, pekli cukroví a vyráběli dekorace, což bezesporu přispělo k té pravé vánoční atmosféře. 

Děti, jejich maminky i tatínkové měli z vánočních dárků velkou radost a společně hned všechny hračky řádně vyzkoušeli. Všem, kteří udělali rodinám v nelehké životní situaci radost, moc děkuje. Velmi děkujeme i Hitrádiu Vysočina za to, že takovou akci pro děti z dětských domovů, klienty azylových domů a ústavů sociální péče na Vysočině pořádá. Vždyť Vánoce patří hlavně dětem. 

Celé osazenstvo Charitního domova v Havlíčkově Brodě i v Humpolci vám přeje vše dobré v novém roce 2017. 


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!