Společně k cíli s hasiči

Společně k cíli s hasiči
Hasiči z Ostrova na Karlovarsku konají již tradiční benefiční závod, tentokrát ale s ohledem na covidovou situaci virtuálně.

V červenci byla spuštěna registrace k benefiční akci Společně k cíli s hasiči. Letošní ročník ovšem bude VIRTUÁLNÍ, tak se má možnost registrovat kdokoliv z celé republiky. Registrace je v době od 11.7. - 1.8.2021.

Tímto způsobem máte možnost společně pomoci a podpořit ty, jejichž životní příběh není jednoduchý. Tentokrát je benefiční virtuální běh, či jízda na kole věnována malému Honzíkovi (číst příběh Honzíka) ze Sokolova a Christiankovi z Ostrova (číst příběh Christianka).

Pro účast ve virtuálním závodu je nejprve důležité vybrat si jednu z variant - KOLO nebo BĚH. Následně už jen vyplníte údaje, vyberete si jednu z nabízených možností délky trasy a případně přidáte výši dobrovolného příspěvku, který se přičítá k registračnímu poplatku ve výši 300 Kč. Po připsání platby na účet, vám přijde na mail startovní číslo.

Na zdolání disciplíny pak máte čas v období od 2.8.2021 do 8.8.2021. Jako důkaz splnění aktivity odešlete na mail kopii aplikace obrazovky, hodinek apod., případně nějakou fotku ze samotného běhu. Jako poděkování za účast ve virtuálním závodu bude každému odeslána kovová medaile a diplom.

Tato sbírka je zřízena pro pomoc rodinám, pečujícím o osobu se zdravotním postižením či osobě samotné k zakoupení kompenzačních pomůcek, zdravotních pomůcek, léků, zdravotního materiálu, polohovacích pomůcek, rehabilitačních pomůcek a pobytů, didaktických pomůcek, školních pomůcek, úpravu domácnosti a dále na výrobu medailí a cen pro účastníky akce.

Tak neváhejte, registrujte se a užijte si pohodový běh nebo jízdu na kole.

Kompletní informace k registraci zde.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!