Sokolov: Policie zadržela podezřelého z vraždy v Chráněném bydlení

Sokolov: Policie zadržela podezřelého z vraždy v Chráněném bydlení
Policie důrazně varovala, že hledaný muž může být ozbrojen, a proto se jej nikdo nemá v žádném případě pokoušet zadržet, ale o jeho pohybu či pobytu informovat ihned policii na tísňové lince 158.

Dne 7.7.2017 byla hledaná osoba zadržena. Policie se k tomuto více nechtěla vyjádřit s tím, že v nejbližší době bude vydána tisková zpráva. O celém případu jsme vás informovali zde.

Dle dnešního policejního vyjádření byl na základě poznatků karlovarských kriminalistů byl v součinnosti s kolegy cíleného pátrání Policejního prezidia České republiky a pražskými kriminalisty včerejšího dne v poledních hodinách na Hlavním nádraží v Praze zadržen hledaný 25letý muž podezřelý z vraždy 39leté ženy v Sokolově.

V nočních hodinách si v Sokolově od krajských kriminalistů vyslechl obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

Na základě zjistěných skutečností nebude podáván podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na 25letého muže byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za předchozí trestnou činnost, tudíž bude dnes předán do výkonu trestu odnětí svobody.

V případě odsouzení může být obviněný muž potrestán odnětím svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.


nprap. Kateřina Krejčí




Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!