Sokolov: Čertovsky dobrý zápas, který bude pomáhat

Sokolov: Čertovsky dobrý zápas, který bude pomáhat
Základní část Chance ligy končí. HC Baník Sokolov, který se do této soutěže dostal po 22 letech, ji zakončí hokejovým svátkem. Do Sokolova totiž přijede 4. prosince ČEZ Motor Český Budějovice. Slavný klub a v současné době jednoznačný lídr soutěže. Zápas však bude atraktivní i z jiného pohledu.

HC Baník Sokolov se totiž zapojil do IV. charitativního týdne Chance ligy. U vstupu na zimní stadion tak budou připraveny pytle, do kterých můžete vložit hračky, dětské knihy, pleny, hygienické potřeby pro následnou péči, například neotevřená mýdla, sprchové gely, zubní pasty, deodoranty, kartáčky na zuby v originálním balení a jiné potřebné věci. Všechny věci budou následně darovány dětskému oddělení a oddělení následné péče Nemocnice Sokolov.

Zároveň se můžete také zapojit do aukce týmů Chance ligy na www.sportovniaukce.cz, kam HC Baník Sokolov věnuje dres s podpisy všech hráčů a také zážitek v podobě zápasového dne, při kterém dotyčný bude součástí týmu před utkáním, během zápasu i po něm. Výtěžek z této republikové aukce bude věnován organizaci Klokánek.


Zdroj: město Sokolov

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!