RUNCZECH OTEVÍRÁ REGISTRACI DO NOVÉ VIRTUÁLNÍ BĚŽECKÉ AKCE ROKU 2021, KTERÁ JE VĚNOVANÁ SPECIÁLNĚ ŽENÁM!

RUNCZECH OTEVÍRÁ REGISTRACI DO NOVÉ VIRTUÁLNÍ BĚŽECKÉ AKCE ROKU 2021, KTERÁ JE VĚNOVANÁ SPECIÁLNĚ ŽENÁM!
RunCzech dnes spouští svou novou virtuální běžeckou událost roku 2021 - RunCzech Women Challenge, jejímž cílem je podpora žen. RunCzech chce ukázat, že mu na běžkyních záleží a že běží s nimi. Ženy ukazují, jak jsou silné, řídí rodinný život, snaží se o vzájemnou sounáležitost, a proto jim chceme dát maximální podporu. RunCzech Women Challenge je poctou všem ženám, kterým na něčem záleží.

„RunCzech Women Challenge je náš způsob, jak přivítat všechny ženy do úžasného světa běhu. Stačí si obout běžecké boty a vyběhnout. To je to, na čem nám záleží. Není to o soutěžení. Pouze o běhání. A o tom, že nám záleží na něčem důležitém,” říká Kristina Rudišová z týmu RunCzech.

To je také důvod, proč jsme se pro tuto akci spojili s organizací Loono. S týmem mladých lékařů a nadšenců, kteří vzdělávají v oblasti prevence. Společně chceme lidem ukázat, že na zdraví a prevenci záleží, a proto bude 10 % ze startovného věnováno organizaci na jejich činnost. „Lidé potřebují vidětpozitivní příklady ze skutečného života. Potřebují energii, kterou je možné předat. Proto chceme sevšemi ženami z České republiky běžet za prevenci a naději,“ uvedla Alexandra Šišková z organizace Loono. 

RunCzech Women Challenge nabízí mnoho možností vhodných pro všechny běžce na různých úrovních. Můžete si vyzkoušet půlmaraton nebo se připojit ke štafetě s kamarádkou, manželem či partnerem. Můžete taky běžet s celou rodinou, zúčastnit se běhu na 5 km nebo zkusit 2,5 km kombinaci běhu či chůze. A pokud jste opravdové milovnice výzev, můžete se přihlásit na naší 7denní výzvu s cílem splnit 5 000 nebo 10 000 kroků denně. Všichni si najdou to, co jim nejlépe vyhovuje. A odměnou bude krásná medaile, kterou jsme pro tuto akci navrhli!

V ceně startovného budete mít přístup do festivalové zóny, kde najdete bohatý obsah zaměřený na prevenci od organizace Loono, a mnoho dalšího od partnerů RunCzech. Oficiální tričko lze zakoupit přiregistraci nebo později v našem oficiálním e-shopu www.allrunnersarebeautiful.com Registrace jsou otevřené od 8. března až do 8. dubna. Běžecké evidence lze pak nahrát až do 15. dubna. 

Každý týden bude RunCzech také na svých profilech oznamovat další výzvy pro běžce, které vítězům umožní získat hodnotné ceny, jako jsou slevy na e-shopu, merch All Runners Are Beautiful, poukázky na mamografické vyšetření, oficiální tričko Loono a mnoho dalšího. A abyste měli při běhu tu správnou motivaci, bude k dispozici také speciální playlist na Spotify. 

Zní to dobře, že?
Tak poběžte s námi!
Registrace do RunCzech Women Challenge je otevřená!

Zdroj: tisková zpráva RunCzech

Poznámka redakce: pokud vás baví sport, zdravý životní styl a hledáte další zajímavé články o zdraví, doporučujeme vám navštívit online magazín https://www.zdravetrendy.cz/home/

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!