Potřebujete generální úklid SVJ nebo úklid domácnosti? Máme pro Vás řešení!

Potřebujete generální úklid SVJ nebo úklid domácnosti? Máme pro Vás řešení!
Úklidová firma ÚKLID PRESTO Vám zajistí úklid domácnosti jednorázově ale i pravidelně. Také Vám může ale nabídnout úklid SVJ nebo úklid ozonem. Tak neváhejte a objednávejte služby právě od této spolehlivé firmy z Plzeňska!

Ať už bydlíte v bytě nebo v domě a nebaví vás dělat velký jarní úklid, nechte to na firmě ÚKLID PRESTO. Ta se postará také třeba o vaši firmu či kancelář, ale poradí si i se skladem nebo generálním úklidem pro SVJ. Plzeňská firma ÚKLID PRESTO s.r.o. ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen. Firma provádí jednorázové i pravidelné úklidy bytů, domů, výrobních provozů a zázemí, úřadů, administrativních objektů, kanceláří a společných prostorů domů (SVJ).

O společnosti ÚKLID PRESTO

Úklid PRESTO s.r.o. je úklidová firma s dlouholetou tradicí, která poskytuje v celém západočeském regionu profesionální úklidové služby. Nabízí jednorázové i pravidelné úklidy. Umožňuje vytvořit individuální na míru sestavený úklidový plán s vyhovujícím rozsahem a četností vykonávaných prací. Výsledné práce jsou kontrolovány odpovědnou osobou. 

Image titlÚklid Prestoe

PRAVIDELNÝ ÚKLID

  • společných prostorů domů (SVJ)

  • výrobních provozů a zázemí

  • firem

  • úřadů

  • administrativních objektů

  • domů

  • kanceláří

  • úklid domácnosti

Pokud přemýšlíte nad pravidelným nebo jdnorázovým úklidem domácnosti, ÚKLID PRESTO vám zajistí kvalitní a rychlý úklid přesně podle vašich potřeb. Rychlá a snadná domluva je nejedno plus! 

Nechte si vytvořit cenovou nabídku

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, využijte rychlé poptávky

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a šetřete svůj čas!


ÚKLID-PRESTO, s. r. o.


Mobil: +420 724 055 081
E-mail: info@uklidpresto.cz
Web: www.uklidpresto.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!