Poděkování od města putovalo zaměstnancům EUC Kliniky Plzeň

Poděkování od města putovalo zaměstnancům EUC Kliniky Plzeň
Dodávka kávy, čajů, sladkých i slaných pochutin a krémů putovala tentokrát zaměstnancům do EUC Klinika Plzeň.

Město Plzeň tak pokračuje v podpoře pracovníků ve zdravotnických zařízeních. Jako první získali dary a poděkování od města zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň, a to na konci února. Dary do zdravotnických zařízení zasílá krajská metropole jako poděkování a podporu zdravotníkům za péči o pacienty v souvislosti s onemocněním covid-19. Dary pro kliniku na Denisově nábřeží osobně předal primátor města Martin Baxa ve středu 17. března do rukou ředitele kliniky Jana Šlajse.

„Poslední měsíce a týdny nás opakovaně utvrzují v přesvědčení, jak významným partnerem města je EUC Klinika Plzeň a jakou naději v boji s epidemií dává denně plzeňským občanům. Srdečně za město Plzeň děkuji za vaši vstřícnost a nezměrnou energii při plošné vakcinaci jednotlivých skupin obyvatel proti onemocnění covid-19, k nimž patří klienti a zaměstnanci plzeňských sociálních služeb, pedagogičtí i nepedagogičtí pracovníci, a zvláště seniorská veřejnost ve věku 70 let a více, která je v našem městě významně zastoupena,“ poděkoval primátor města Plzně Martin Baxa.

Kromě očkování zajišťuje v souvislosti s koronavirem EUC Klinika také testování. Jejích služeb využívá v tomto také Magistrát města Plzně s více než 600 zaměstnanci, povinnost plošeného testování má město od 12. března. „Díky tomu sňala klinika z beder našeho úřadu značné břímě,“ doplnil primátor Martin Baxa.

„Boj s covidem-19 a pomoc našich zdravotníků obyvatelům Plzně vnímáme jako samozřejmou. Všichni věříme, že se díky očkování brzy vrátíme k normálnímu životu. Poděkování i podpory Magistrátu města Plzně si velmi vážíme a věříme, že naše dobrá spolupráce bude pokračovat i v budoucnu, kdy již epidemie covidu-19 bude minulostí,“ uvedl Jan Šlajs, ředitel EUC Kliniky Plzeň.

Zaměstnanci EUC Kliniky Plzeň získali od města především podporu ve formě potravinových doplňků, tedy kávu, čaj, dále čokolády, oříšky, sladké a slané pochutiny. Zaměstnankyně kliniky od města také obdržely růže.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!