Plzeň ovládla hokejová horečka

Plzeň ovládla hokejová horečka
Stovky fanoušků se dnes chystají do pražské O2 areny k pátému zápasu semifinále play off s pražskou Spartou.

Skalní fandové vypravují ve středu odpoledne autobus, ten odjíždí v 15.15 hodin od plzeňského zimního stadionu, spousta dalších cestuje individuálně, ať už vlakem, tak hlavně auty.

Fandové jsou nadšení z toho, že před sezonou podceňovaný tým Škodovky zvládl dojít až do semifinále a v něm hraje s favorizovanou Spartou naprosto vyrovnané duely, stav série je 2:2 a fandové věří, že je v silách svěřenců Michala Straky dokončit senzaci a postoupit až do finále, kde už čeká Liberec. Teď v pátém a šestém zápase se už jede, jak se říká na krev, je to tuhý boj a všechno je otevřené.

Obrovský zájem je také o páteční zápas v Plzni. Home Monitoring arena je už vyprodaná k sezení, kdo chce bitvu vidět na stadionu, měl by si pospíšit, k dispozici je posledních pár desítek vstupenek k stání. V Plzni v těchto dnech vládne hokejová horečka, na středeční večer už jsou zamluvená místa ve sportbarech, kde budou fandové sledovat duel na Spartě, stejně tak tomu bude v pátek.

Hospodským se tedy zvedají tržby a euforie je vidět i na sociálních sítích, které jsou plné fotek při fandění. V posledních letech obvyklou fotbalovou horečku rozpoutanou Viktorií teď střídá, nebo vlastně doplňuje, i škodovácká hokejová.   
   

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!