Oslavte ve středu Den matek na Ladies Night v Cinema City Plzeň

Oslavte ve středu Den matek na Ladies Night v Cinema City Plzeň
Už víte, čím letos poděkujete své mamince za všechnu její péči a starost? Máme pro vás tip! Udělejte si holčičí den, který zakončíte na bláznivé rodinné komedii s názvem Svátek matek, kde se v hlavních rolích objeví Julia Roberts i Jennifer Aniston.

V Cinema City Plzeň vás 11. května od 18:30 čeká příjemný večer zpestřený welcome drinkem a doprovodným programem.

Akce s názvem Ladies Night je již tradičně oblíbený večer určený zejména ženám. Cinema City se snaží vždy vybrat ten správný oddechový film, který dámám umožní oprostit se od každodenních starostí a povinností. A právě takovým filmem, který vás jistě mile potěší a zanechá úsměv na tváři je komedie Svátek matek, kterou návštěvnice Ladies Night uvidí v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do kin.

Každý prožívá Svátek matek po svém, jaký ale čeká osud na hlavní hrdiny tohoto filmu? První hrdinkou je Sandy (Jennifer Aniston), snažící se vzpamatovat z rozvodu s manželem, který si našel podstatně mladší partnerku, Miranda (Julie Roberts) pro změnu obětovala pro svojí kariéru vše, nyní ale zjišťuje, že se najednou nemá s kým podělit o každodenní trable, Jesse (Kate Hudson) žije sice v harmonickém vztahu, ale díky předsudkům vůči konzervativním rodičům se kterými se nestýká, je zatajila  i před svým manželem a Bradley (Jason Sudeikis) zůstal sám na výchovu dvou pubertálních dcer a potýká se s problémy, jak jim matku nahradit. Režie filmu se ujal známý režisér Garry Marshall (Na sv. Valentýna, Šťastný Nový rok, Pretty Woman). 

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit za 184 Kč na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!