Ochutnejte kvalitní vyzrálé maso z domácího chovu v netradičních úpravách u ŠVEJKA v Riegrovce a v Nepomuku

Ochutnejte kvalitní vyzrálé maso z domácího chovu v netradičních úpravách u ŠVEJKA v Riegrovce a v Nepomuku
PRÁVĚ TEĎ - SLAVNOSTI VOLŮ U ŠVEJKA V PLZNI U NÁMĚSTÍ A V NEPOMUKU 4.3.-8.3.2015. Přijďte ochutnat nejenom steaky z VYZRÁLÉHO masa z plemene Galloway, námi vychovaného, námi vyzrálého, námi uvařeného kusu kvalitního hovězího masa. Kompletní menu najdete na naší FB stránce Těšíme se na vaší návštěvu.
Přijďte ochutnat do Švejk restaurant " U Pětatřicátníků" v Plzni a Hotelu u Zeleného stromu v Nepomuku od 4.3-8.3.2015 pochoutky z našich volů, chovaných na naší ekofarmě v Železném Újezdě. Maso je z masného plemene Galloway pocházející ze Skotska a staří volků je od 1-1,5 roku. Budeme se těšit na vaší návštěvu.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!