Nabídky od dobrovolníků přijímá Karlovarský kraj

Nabídky od dobrovolníků přijímá Karlovarský kraj
V souvislosti s vydanými opatřeními pro omezení šíření nákazy COVID-19 evidujeme množství nabídek od dobrovolníků či dobrovolnických organizací, kteří chtějí pomoct zvládat obyvatelům kraje omezení vyplývající z vydaných nařízení.

Nejčastěji se jedná o nabídky dovozu nákupů, jídla či léků především seniorům či různým organizacím a také různé nabídky výpomoci při výrobě či distribuci roušek. Aby tato pomoc byla co nejefektivnější a putovala do míst, kde je nejvíce potřeba, bude tuto pomoc koordinovat Karlovarský kraj.

Na e-mailovou adresu:

dobrovolnici@kr-karlovarsky.cz

je možné zaslat nabídky od dobrovolníků. Tyto nabídky by měly obsahovat především kontaktní údaje, specifikovat nabízenou pomoc a také rozsah nabízené pomoci.

V první řadě se zájemci mohou obracet na starosty svých měst a obcí, od nichž získají potřebné informace o tom, kde je třeba nejvíce pomoci. Prostřednictvím nové e-mailové adresy ale krajský úřad také bude shromažďovat nabídky a zprostředkovávat je městům a obcím, organizacím a dalším zařízením.

"Všem, kteří se snaží pomoct zvládat tuto nastalou situaci, velmi děkujeme," uvádí na svých stránkách HZS Karlovarského kraje.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje
           Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!