Na Žďársku pátrají po šestnáctileté dívce

Na Žďársku pátrají po šestnáctileté dívce
Žďárští kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované šestnáctileté dívce s trvalým bydlištěm na Žďársku, kterou svědci viděli naposledy ve čtvrtek 25. srpna ve večerních hodinách v místě bydliště, odkud odešla a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Pohřešovaná dívka je hubené postavy, vysoká 161 centimetrů. Má dlouhé rovné blond vlasy česané dozadu a hnědé oči. Z domu odešla oblečená do černo-šedého pruhovaného trička s krátkým rukávem, modré mikiny s kapucí s oranžovou výšivkou slona na přední straně a dlouhých černých legín. Na nohou měla černé tenisky nebo černo-šedé gumové pantofle. S sebou si vzala černou kabelku přes rameno se vzorem pravděpodobně americké vlajky,“ popsala policejní mluvčí Monika Pátková.

Policisté prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná mohla nacházet. Do současné doby se ale dívku nepodařilo vypátrat.

„Žádáme občany, kteří pohřešovanou dívku viděli, nebo by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo na nejbližší služebně policie,“ dodala Monika Pátková.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!