Na Vránově nejen s pejsky

Na Vránově nejen s pejsky
V úterý 18. prosince 2018 se v Záchytném zařízení pro zvířata na ranči Vránov konalo příjemné předvánoční setkání.

Starostka Renata Oulehlová ve spolupráci s odborem sociálních věcí vypravila skupinu starších občanů Sokolova do psího útulku na Vránově, kde pro ně Veronika Fazekašová a Vanda Říhová uspořádaly příjemný program.

Nejprve šli všichni pohladit a potěšit piškotem opuštěné pejsky. Dojemné chvíle následovala půvabná projížďka Popelek na koních za doprovodu ústřední písně z pohádky Tři oříšky pro Popelku. V tomto případě mohli hosté potěšit krásné koně i hříbě lahodnou mrkví. Když už byli všichni dostatečně potěšeni a prokřehlí zimou, odebrali se do westernové společenské místnosti, kde si vychutnali nejen čaj a svařené víno. Rozdávaly se i drobné dárečky, včetně domácího vaječného koňaku, který darovaly zmíněné provozovatelky útulku.

"Jsem ráda, že jsme se tu sešli v tak hojném počtu a děkuji oběma děvčatům za to, s jakou láskou a péčí se starají o opuštěné pejsky a právem jsou vlajkovou lodí celého regionu," řekla starostka Renata Oulehlová.

Veronika Fazekašová naproti tomu poděkovala městu, že právě díky jeho důvěře a podpoře se mohou o své svěřence starat jak nejlépe dovedou. Posezení se protáhlo do pozdního odpoledne.


Zdroj: město Sokolov

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!