Máte mateřské znaménko? Nechte si je vyšetřit dermatologem

Máte mateřské znaménko? Nechte si je vyšetřit dermatologem
Moderní životní styl s sebou přináší více kožních nádorů. Névus neboli mateřské znaménko je nezbytné pravidelně sledovat. Jen tak lze včas odhalit změny, které provázejí přeměnu znaménka v melanom.

Nezanedbávejte prevenci

Počet kožních nádorů narůstá. Vyskytují se u lidí jakéhokoli věku a na kterémkoli místě. Statistika ale upřesňuje, že častěji lékaři řeší nádory v obličejové části a pravděpodobnost onemocnění narůstá s věkem. Příčinou je mj. současný životní styl, výrazné slunění a návštěva solárií. Svoji roli hraje i dědičnost.

Nejčastěji se lékaři setkávají s bazaliomem, spinaliomem a melanomem. Právě toho posledního je potřeba se nejvíce obávat a je nutné jej včas odhalit. Sledujte proto svá mateřská znaménka i další změny na své kůži a nebojte se navštívit ambulanci dermatologa.

Dermatologické vyšetření nebolí

Vyšetření u dermatologa se bát nemusíte, je zcela nebolestivé. Lékaři používají dermatoskop, tzv. svítící lupu. Vyšetření dermatoskopem vás vůbec nezatíží a je zcela nebolestivé. Tento speciální zdravotnický přístroj pomůže dermatologovi rozlišit běžná mateřská znaménka od dalších forem nádorů kůže.

Multifunkční dermatoskopy

V nabídce našeho eshopu se zdravotnickou technikou naleznou lékaři celou řadu dermatoskopů. Některé jsou součástí sady, která umožňuje tento přístroj využít nejen jako dermatoskop, ale zároveň i jako oftalmoskop a otoskop.

Každému velmi rádi poradíme s výběrem a zároveň ručíme za vysokou kvalitu našich zdravotnických přístrojů. Součástí našich služeb je i záruční a pozáruční servis, včetně odborné revize lékařských přístrojů.

Sledujte svoji kůži a nezapomeňte včas navštívit dermatologa. Žádná návštěva dermatologické ordinace není zbytečná.

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se o novinkách dozvíte dříve něž ostatní!
Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!