Mariánské Lázně: Podruhé se mu krádež ve stejné prodejně nevyplatila

Mariánské Lázně: Podruhé se mu krádež ve stejné prodejně nevyplatila
Třiatřicetiletý muž z Nového Sedla na Sokolovsku měl dne 4. 12. 2018 navštívit drogerii v Mariánských Lázních. Tam si měl vybírat pánské a dámské parfémy. Nakonec si jich měl vybrat pět a všechny uschovat pod bundu a z prodejny bez zaplacení odejít.

To mu ale nejspíše nestačilo, protože druhý den se v odpoledních hodinách do drogerie znovu vrátil. Tentokrát si měl vyhlédnout pánskou toaletní vodu, kterou si měl po několika minutách uschovat pod oblečení a prodejnu znovu bez zaplacení opustit. Jeho jednání si všimla vedoucí prodejny, která si vše prohlédla na záznamech z bezpečností kamery a okamžitě kontaktovala policii. Po zhlédnutí kamerových záznamů policisté muže během několika hodin zadrželi. Svým jednáním měl způsobit škodu téměř tři tisíce korun.

Třiatřicetiletému muži policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta, jelikož byl za obdobný skutek v posledních třech letech již odsouzen.

prap. Jakub Kopřiva

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!