Když se dětem hůře dýchá

Když se dětem hůře dýchá
Každého rodiče trápí, když jsou děti nemocné. Vzít na sebe tyto strasti nemůže, ale účinnou pomoc lze najít téměř vždy.

Řešením pro respirační onemocnění je inhalace

Inhalace představuje významnou součást léčby řady dýchacích obtíží – od rýmy, přes laryngitidu, až po závažné astma. Domácí inhalátor se proto stává důležitým domácím pomocníkem.

Zatímco na rýmu je vhodná teplá inhalace, vdechování chladnějšího roztoku o teplotě 22 až 26 °C je účinné při léčbě horních cest dýchacích, průdušek, bronchitidě a hlubokém zápalu plic. Velmi záleží na velikosti vdechovaných částic, kde platí jednoduché pravidlo. Čím menší vdechované aerosolové částečky jsou, tím hlouběji se v dýchacích cestách dostávají. Regulací jejich velikosti lze tudíž přesně zacílit léčbu na konkrétní místo.

Pro děti především bezpečí

Dětské inhalátory musí splňovat náročné bezpečnostní požadavky Evropské unie na přístroje používané pro nejmenší děti. Z tohoto důvodu jsou inhalátory pro děti napájené přes síťový adaptér a mají zabudovanou bezpečnostní pojistku. Dětské inhalátory bývají vybaveny maskami ve více velikostech pro malé pacienty v různém věku. Aby léčba byla co nejzábavnější, bývá i designové zpracování těchto zdravotnických přístrojů přizpůsobeno dětem barvami nebo tvarem.

Inhalátor od prověřené firmy

Při výběru inhalátoru si nechte poradit od profesionálů. Více než 16letou zkušenost sprodejem zdravotnické techniky má firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o. Zákazníkům nabízí nejen odborný poradenský servis, ale také provádí kompletní záruční i pozáruční servis. Všechny typy inhalátorů a další zdravotnickou techniku lze koupit přímo v specializovaném e-shopu.

Doporučené odkazy

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!