Karlovy Vary: Zloděj elektrokola byl dopaden

Karlovy Vary: Zloděj elektrokola byl dopaden
Karlovarští policisté zahájili dne 3. srpna 2021 úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, ke kterému došlo v pozdních nočních hodinách v Karlových Varech – Sedleci v ulici Ke hřišti.

O tom, že policie pátrá po neznámém muži z videozáznamu, jsme informovali zde.

Díky intenzivní práci se podařilo karlovarským kriminalistům vypátrat devětačtyřicetiletého muže, který měl 3. srpna tohoto roku v Karlových Varech – Sedleci odcizit elektrokolo za téměř 25 tisíc korun. Dle jeho tvrzení si však odcizeného kola dlouho neužil. Během své cesty měl havarovat a elektrické kolo ponechat na místě. Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Kriminalisté i nadále pátrají po odcizeném elektrokole, aby jej mohli vrátit zpět jeho majitelce. Pokud jste si všimli osoby manipulující s elektrokolem na fotografii nebo máte informace k možnému následnému prodeji, kontaktujte policisty na tel. čísle 974 366 626 nebo na bezplatné tísňové lince 158.

nprap. Eva Valtová

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!