Inhalátor v podobě želvy je pro děti lépe přijatelný

Inhalátor v podobě želvy je pro děti lépe přijatelný
Je prokázáno, že malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda. Například: kompresorový nebulizátor SPEEDYMED má tvar zeleno-žluté želvy a je vybaven mikronebulizačním setem ANDY, dětskou maskou pro malé děti a maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou.

Veselé dětské motivy odbourávají strach z inhalátorů

Je prokázáno, že malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda. NEBULIZÁTOR SPEEDYMED je určený pro děti trpící LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi. Kompresorový nebulizátor ve tvaru zeleno-žluté želvy je vybavený mikronebulizačním setem ANDY, dětskou maskou pro malé děti a maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou. Výkon je 10 litrů/min. při tlaku 1,85 bar. Nebulizátor SPEEDYMED patrří mezi dětské inhalátory a je schváleným zdravotnickým prostředkem třídy II.a o rozměru: 20 x 13 x 12 cm / váha 1,4 kg.

Více se o tomto nebulizátoru dozvíte na stránce NEBULIZÁTOR PRO DĚTI SPEEDYMED.

Zvlhčovače vzduchu zabraňují vysušování sliznice a zamezují vzniku nejrůznějších potíží dýchacích cest

Inhalátory jsou bezesporu šikovnými pomocníky při prevenci a urychlení léčby rýmy. Kromě výše uvedného tipu na dětský inhalátor můžeme však zejména alergikům a astmatikům doporučit používání zvlhčovačů vzduchu, které zabraňují vysušování sliznice a zamezují vzniku nejrůznějších infektů dýchacích cest.

V naší nabídce naleznete kvalitní elektrické zvlhčovače vzduchu z Itálie pro děti i dospělé. Pro silné astmatiky doporučujeme používat kombinovaný přístroj zvlhčovač s ionizátorem s digitálním ovládáním, který navíc čistí vzduch od prachu a pylu.

Suchý vzduch škodí všem

Ideální vlhkost vzduchu by měla být mezi 45 až 55 %. Tyto hodnoty můžete doma průběžně kontrolovat, zejména pokud s vámi bydlí malé děti či osoby s dýchacími potížemí. Když vlhkost vzduchu v místnosti poklesne, nejjednodušší cestou, jak ji vrátit k optimálním hodnotám, je zapnout zvlhčovač vzduchu do bytu.

Zvlhčovače vzduchu nám pomohou cítit se komfortně doma i v práci. Na nízkou vlhkost vzduchu v místnosti reagují nejhůře alergici a nemocní trpící respiračními nemocemi. Suchý vzduch však škodí všem – od únavy a snížené schopnosti soustředění se, přes vyšší množství prachových částic v ovzduší až po rostoucí riziko nákazy v období chřipkových viróz.

Proplach nosních dutin pomáhá s ucpaným nosem

Kromě inhalátorů a zvlhčovačů vzduchu se vám při potížích s dýcháním může hodit proplachlovací konvička RHINO HORN, která otužuje nosní sliznici a činí ji tak odolnější vůči virovým či bakteriálním infekcím.  Proplachování pomáhá při obtížích s ucpaným nosem následkem rýmy, nachlazení, senné rýmy nebo alergie na pyl a prach. U osob trpících chronickou alergickou rýmou (především v důsledku alergie na pyl a prach) dojde při výplachu nosu k odstranění alergenů, a tím ke zmírnění obtíží.


Přejeme vám pevné zdraví!

Tým KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Podpořte nás na FACEBOOKU!

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!