Giant liga pokračuje, v dresu lídra Richard Habermann

Giant liga pokračuje, v dresu lídra Richard Habermann
GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – sedmý závod 22. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

 V dresu lídra seriálu po úvodních šesti dílech uvidíme Richarda Habermanna (AC Sparta Praha).

Na startu v Plzni očekáváme souboje o puntíkovaný dres aktivity, po pěti bodech mají na kontě Jaromír Kohout (RKCA) a Jan Řehoř (SK Petřín). Pavel Kelemen (ATT Investments) má na kontě 4b, ale jeho start zatím není potvrzen.

V úterý v Plzni na startu tak očekáváme jezdce, co si budou chtít spravit náladu po mistráku republiky. Navíc sedmý závod GIANT LIGY Plzeň 2023 bude poslední před prázdninovou pauzou a závody na Rapidu se rozběhnou zase až koncem srpna, konkrétně 29. srpna.

V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Zdeněk Rubáš (AC SPARTA PRAHA).

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mládežnické kategorie již od 15:30 žáci, žákyně, kadeti a kadetky Velkou cenou RKCA.

V úterý 27. června od 17:30 hod tak pokračuje 7. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!