Giant liga po prázdninové pauze opět startuje, čeká se nabité pole

Giant liga po prázdninové pauze opět startuje, čeká se nabité pole
GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – pokračuje po prázdninové pauze osmým dílem. 22. ročník seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje v úterý 29. srpna v Plzni na Rapidu.

Již tradičně se Velká cena Kolokrámu pojede opět jako dvojzávod - klasické prvenství na pásce. Z něj pak postoupí deset nejlepších jezdců do dalšího vloženého bonusového závodu - „ vylučovačky“ o cenu ELTECH CZ.

Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů Sparty s Duklou Praha, do kterého by mohly zasáhnout další týmy se svými lídry, jako tým LAWI–Stars Giant s Jonášem Vojtěchem.

Navíc se můžeme těšit na souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce srpna, o který velice aktivně bojují mladíci z RKCA z dalšími jezdci.

V Plzni tak na tradičním cyklistickém okruhu na Rapidu očekáváme opět nabité startovní pole, na jaké jsou diváci zvyklí.

V Plzni ve sportovním areálu RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mládežnické kategorie již od 15:30 žáci, žákyně, kadeti a kadetky Velkou cenou RKCA.

V úterý 29. srpna od 17:30 hod tak pokračuje 8. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!