Eshop SZO.cz podpořil finančním darem Apolinářská nedonošeňátka

Eshop SZO.cz podpořil finančním darem Apolinářská nedonošeňátka
Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. provozující e-shop www.SZO.cz podpořila spolek Apolinářská nedonošeňátka finančním darem ve výši 10.000 Kč na koupi transportního modulu k inkubátoru Giraffe shuttle.

Apolinářská nedonošeňátka děkují společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

"Náš spolek vznikl spojením 4 maminek, kterým apolinářští neonatologové zachránili děti. Bez jejich báječné péče by tu naše děti nebyly. Protože dobro se má vracet a protože věříme, že nejsme vděčné samy, a také proto, že bonboniér dostává personál pravidelný příděl, rozhodly jsme se pomoci jinak. Ve spolupráci s „apolinářskými“ jsme založily spolek, jehož cílem je do porodnice dodat přesně to, čeho se tam nedostává. 

Drtivá většina financí, které porodnice dostane, se vynaloží na přístroje a léky – prostě věci, které přímo udržují předčasně narozená miminka naživu. Peníze už se ale nedostávají na věci, které by zpříjemnily často velmi dlouhý pobyt miminku i mamince. A právě s tím chceme pomáhat my.

Děkujeme firmě KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o., provozující e-shop s lékařskými přístroji a kvalitními francouzskými dezinfekcemi za finanční dar ve výši 10.000 Kč na koupi transportního modulu k inkubátoru Giraffe shuttle."

Apolinářská nedonošeňátka z.s.
Kontaktní osoba: Lucie Svobodová
web: www.aponedo.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!