Divadlo PLUTO vstoupí 16. září do své 21. sezóny legendárním muzikálem My Fair Lady

Divadlo PLUTO vstoupí 16. září do své 21. sezóny legendárním muzikálem My Fair Lady
Divadlo PLUTO vstoupí 16. září do své 21. sezóny, kterou slavnostně zahájí nejnákladnějším a zároveň všemi aktéry nejvíce milovaným představením - legendárním muzikálem My Fair Lady. Kromě oblíbenosti nejen u herců, ale i u diváků, se může právem pyšnit rekordem v počtu představení, protože jich za jeden rok bylo rovnou šedesát a všechny vyprodané do posledního místečka.

Zářijové termíny nejen na My Fair Lady jsou již téměř vyprodané, ale je možné zakoupit vstupenky již i na říjen.

Diváci mohou navštívit i další úžasné komedie jako mimojiné např. Revizor aneb Gogol v Plutu s Pavlem Kikinčukem a Bronislavem Kotišem nebo Slaměný klobouk aneb Helenka bude ráda s Radkem Zimou jako záletným panem Fadinardem a novinku Letem světem s kabaretem, kterou mohou vidět i děti od 8 let, protože zaručeně pobaví celou rodinu v neděli 2.října od 14 hodin.

Novinek se mohou v této sezóně diváci dočkat více. V září bude vydáno nejen další číslo populárních divadelních novin Plutovin, ale i kalendář Divadla PLUTO s kapesními kalendáříky. Na říjen, ku příležitosti oslavy 60. narozenin Pavla Kikinčuka 27.října, je v současné době připravována kniha o dvacetileté existenci Divadla PLUTO, jejíž součástí bude i DVD  Tajemství Divadla PLUTO. Kniha i DVD popisují celou historii Pluta poutavou a zábavnou formou včetně fotodokumentace a videoukázek z představení. Na 30.října, jako připomínku oslavy 140. narozenin největšího českého písničkáře Karla Hašlera, bude na jevišti Divadla PLUTO znovu slavnostně uvedeno představení Hašlerkyjády aneb Hašler v kabaretu, kde kromě scénech, ve kterých kdysi Hašler účinkoval zazní i na třicet nejkrásnějších "Hašlerek".

Jelikož se Divadlo PLUTO snaží svoji činnost neustále rozvíjet a divákům nabídnout bohaté kulturní vyžití, hledá partnery,kteří by divadlu usnadnili a podpořili jeho existenci a rozvoj.

Podpořit Divadlo PLUTO může ale každý, kdo rád navštěvuje jeho představení. Může se stát členem jeho Klubu přátel a čerpat tak spoustu výhod.

Veškeré informace včetně programu naleznete na www.divadlo-pluto.cz nebo volejte mob. 602502249.

Věříme, že nová 21.sezóna bude minimálně tak úspěšná, jako ty předchozí. Těšíme se na Vás malé i velké diváky vždyť: Humor je sůl života, tak vítejte k nám do Pluta.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!