Dalovice: Pohřešovanou ženu nalezli u kolejí

Dalovice: Pohřešovanou ženu nalezli u kolejí
Ve středu 12. května letošního roku krátce po 17. hodině oznámil na tísňovou linku 158 třiačtyřicetiletý muž, že jeho bývalá manželka není v místě svého trvalého bydliště a zřejmě se chce pokusit spáchat sebevraždu. Jeho bývalá manželka mu měla uvést, že spolykala léky.

Policisté po ženě začali okamžitě pátrat v Karlových Varech a okolí. Několik hlídek pátralo zejména v okolí železničních tratí, protože právě tam se měla pohřešovaná šestačtyřicetiletá žena podle posledního telefonátu nacházet.

Do pátrání se zapojil také policejní psovod se služebním psem Jackpotem. Ten se společně s policistou vydal po kolejích směrem na nádraží v Dalovicích. Při propátrávání traťového svahu psovod zahlédl v trávě ležící ženu. Pohřešovanou, která byla dezorientovaná a usínala, psovod se služebním psem Jackpotem nalezl zhruba v 17:55 hodin, tedy po necelé hodině od oznámení.

Následně policisté šestačtyřicetileté ženě poskytli prvotní ošetření a překryli jí izotermickou fólií. Po několika málo minutách na místo dorazila zdravotnická záchranná služba, která poté ženu převezla do nemocnice.

nprap. Jakub Kopřiva

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!