Cyklista zpitý namol ležel na Roudné na silnici. Pomůžete případ objasnit?

Cyklista zpitý namol ležel na Roudné na silnici. Pomůžete případ objasnit?
Dopravní policisté šetří veškeré okolnosti ležícího cyklisty na komunikaci ulice Pramenní v Plzni na Roudné. Dechová zkouška ukázala policistům pozitivní výsledek, a to 3,71 promile.

Ve čtvrtek 20. května v půl jedenácté večer přijali policisté oznámení o ležícím cyklistovi na komunikaci ulice Pramenní v Plzni na Roudné. Dopravní policisté vyjeli na místo události a zjistili, že se jedná o muže narozeného v roce 1982, který jevil známky opilosti a byl zraněný.  U muže byla na místě provedena dechová zkouška na zjištění požití alkoholu s pozitivním výsledkem. Na detekčním přístroji se ukázala hodnota 3,71 promile. Cyklista byl v péči přivolaných záchranářů odvezen do nemocničního zařízení k dalšímu vyšetření. Jízdní kolo policisté na místě zajistili a dále šetří veškeré okolnosti nahlášené události  v dopravě.

Policisté žádají případné svědky, kteří v danou dobu procházeli nebo projížděli uvedeným místem události a všimli si jedoucího cyklisty, cyklisty vedoucího jízdní kolo nebo již ležícího muže vedle jízdního kola či jiné poznatky, aby zavolali na tísňovou linku 158 a přispěli tak k řádnému objasnění celé situace.

foto: pčr

Štítky: cyklistapolicie

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!