Co darovat ženě k Valentýnu? Projevte svou lásku věčnou růží nebo ručně vyrobenou sójovou svíčkou od Homedecorhome.cz

Co darovat ženě k Valentýnu? Projevte svou lásku věčnou růží nebo ručně vyrobenou sójovou svíčkou od Homedecorhome.cz
Chcete letos své ženě darovat něco speciálního? Věčná růže, která bude dělat radost až pět let je doslova k nezaplacení. Pokud vaše žena miluje svíčky, darujte jí ručně vyrobenou sójovou svíčku, která je oproti klasickým svíčkám zdravotně nezávadná.

Růže, která dělá radost až pět let!

Věčné růže jsou živé květiny, které jsou speciálně upraveny tak, že jejich životnost trvá až pět let. Rozhodně se jedná o nevšední dárek, přesto, že se jedná o květinu. Navíc jsou věčné růže od Homedecorhome.cz stylově dekorované v dárkových krabičkách či keramických nádobách.

Vybírat můžete mezi stabilizovanými věčnými růžemi různých barev a balení. Najdete zde růže červené, žluté, fialové či bílé. Zajímavou pozorností může být také věčná růžička v přívěsku s perlami, který může vaše žena připevnit na kabelku nebo nosit na klíčích.

Která žena by nemilovala svíčky?

Ženy jsou milovnice krásných věcí a dekorací, kterými zútulňují svou domácnost. Pokud vaše žena navíc miluje přírodu a má ráda ekologii, pak pro ní vyberte jednu z originálních ručně vyrobených sójových svíček. Sójové svíčky jsou totiž čistě přírodní a negenerují toxické látky jako svíčky běžné. Takové svíčky zlepšují životné prostředí a jsou mnohem lepší variantou i v případě vašeho zdraví.

Vybírat můžete na e-shopu Homedecorhome.cz z různých tvarů. Najdete zde svíčky ve tvaru květin, ve skleněné nádobě se sušenými květinami, ale také ve tvaru cupcaků. Je tedy z čeho vybírat a vy už nemusíte vymýšlet, co darujete své ženě k Valentýnu. 

Ruční výroba z Plzně

Ruční výroba z e-shopu www.homedecorhome.cz pochází od lokálních tvůrců z Plzně. Najdete zde široký výběr nádherných a originálních dekorací, které se hodí po celý rok. Každý výrobek je jedinečný. 

Máte představu o dekoraci na míru? Neváhejte kontaktovat tvůrce z Home Decor Home.

Home Decor Home

Kardinála Berana 1092/14, Plzeň 30100

E-shop
: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
: Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!