Chebsko, Podhoří: Policie hledá svědky dopravní nehody

Chebsko, Podhoří: Policie hledá svědky dopravní nehody
Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 3. června letošního roku krátce po 19. hodině na silnici II/606, ve směru jízdy od Chebu na Pomezí nad Ohří. Poblíž chatové oblasti Podhoří měl šestašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda vjet mimo vozovku na odstavnou plochu a následně se měl přes uvedenou silnici s automobilem otočit zpět směrem na Cheb.

Při tomto manévru měl přehlédnout motocykl značky Suzuki, který řídil sedmašedesátiletý muž, a mělo dojít ke střetu motocyklu s levým bokem vozidla značky Škoda.

Při této dopravní nehodě došlo ke zranění sedmašedesátiletého řidiče motocyklu, který byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na telefonní číslo 974372339 či na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!