Alkohol za volant nepatří

Alkohol za volant nepatří
Alkohol zvyšuje sebevědomí, ale bohužel i to řidičské. Řidiči, kteří si před jízdou dali něco z alkoholických nápojů, mají sklony k rizikovému předjíždění a narůstá i jejich chuť soutěžit s ostatními řidiči.

Důvěřuj, ale prověřuj

Existují tabulky, které orientačně uvádějí, za jak dlouho je schopno lidské tělo odbourat alkohol. Bere se v potaz váha člověka a samozřejmě i druh a množství vypitého alkoholu. 100% jistotu však nemáte nikdy, dokud skutečný stav neověříte. K tomu spolehlivě poslouží digitální alkoholtestery.

Detektory alkoholu stanoví na základě dechové zkoušky přesné množství alkoholu v krvi. Ve Francii jsou dokonce již 5 let povinnou výbavou každého auta. Stejně tak si bez nich neumí představit svoji každodenní práci zaměstnanci zdravotnických zařízení nebo řady podniků a firem, kde je nutno systematicky kontrolovat dodržování pracovních a bezpečnostních předpisů.

Jistota za pár vteřin

Moderní alkoholtestery jsou snadno ovladatelné. Tyto přístroje zároveň vynikají velkým měřicím rozsahem od 0 do 4 promile a vysokou, setinovou přesností měření. Díky praktickému balení, které obsahuje i sadu hygienických náústků, je jednoduché mít alkoholtester stále po ruce.

Stačí objednat přes internet

Ve specializovaném e-shopu se zdravotnickou technikou naleznou zákazníci výběr z mnoha typů alkoholtesterů. Je důležité vybírat u spolehlivých dodavatelů, kteří prodávají ověřené značky výrobků a zároveň zajišťují jejich kompletní záruční i pozáruční servis.

Usedat za volant s alkoholem vkrvi se nevyplácí. Důsledkem nemusí být jen ztráta řidičského průkazu, ale především ohrožení životů. Vrozhodování pomáhají všem řidičům alkoholtestery.

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se o novinkách dozvíte dříve něž ostatní!
Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!