Okouzlující květinová expozice: FlorExpo JARO na Výstavišti Přerov 18.–21. 4. 2024

Okouzlující květinová expozice: FlorExpo JARO na Výstavišti Přerov 18.–21. 4. 2024
Již se nemůžete dočkat jara? Proto přijměte pozvání na druhý ročník celostátní prodejní výstavy nejen pro všechny zahradníky a zahrádkáře FlorExpo JARO 2024, která se uskuteční na Výstavišti Přerov v termínu 18.–21. dubna.

Těšit se můžete na okouzlující květinovou expozici. Zároveň nakoupíte vše potřebné pro dům a zahradu. Připraven je bohatý doprovodný program nejen pro dospělé, ale i pro nejmenší návštěvníky. Proběhne aranžování květin v přímém přenosu, odborné přednášky a poradny.

První jarní výstava Moravy

Dubnová akce na výstavišti je první na Moravě, kam se mohou nejen milovníci květin, přijít potěšit po dlouhé zimě. V pavilonu B bude připravena květinová expozice tvořená ze stovek jarních řezaných květin. Příchozím nabízíme příjemné posezení přímo v expozici, kde si mohou vychutnat šálek skvělé kávy, či skleničku kvalitního moravského vína a užít si pohodový den. Připraven bude také hudební program, takže si výstavu užijete opravdu všemi smysly. Výstava bude prodejní, což znamená, že si zde lidé u prodejců zakoupí vše, co potřebují pro dům a zahradu, od květin, přes stromky až po zahradní nábytek.

Více informací o akci na: https://florexpo.cz/

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!