Lamborghini srazilo divoké prase: škoda půl milionu korun!

Lamborghini srazilo divoké prase: škoda půl milionu korun!
Řidička Lamborghini srazila u Kaplice divoké prase a způsobila škodu půl milionu korun. Nehoda se stala na silnici I/3 směrem na Dolní Dvořiště. Řidička a spolujezdec nebyli zraněni, avšak případ vyvolává otázky ohledně bezpečnosti a výskytu zvířat u silnic.

V sobotu odpoledne došlo v kraji Český Krumlov k neobvyklé nehodě, která zasáhla majitelku luxusního vozidla Lamborghini. Během cesty silnicí I/3 ze směrem z Kaplice na Dolní Dvořiště došlo ke kolizi mezi vozidlem a divokým prasetem. Naštěstí ve chvíli nehody ani řidička ani její spolujezdec neutrpěli žádná zranění. Avšak škoda na vozidle je značná, údajně až půl milionu korun. Koloze se stala kolem půl druhé odpoledne.

Podle policejní mluvčí Štěpánky Schwarzové, srazit divoké prase zejména v této době byla pro majitelku vozidla skutečně smolná náhoda. Divoká prasata jsou sice obvykle aktivní ráno nebo pozdě večer, ale tato situace není bezprecedentní.

Účastníci nehody zavolali na místo události policii a záchranáře. Během likvidace následků policisté provoz řídili jedním pruhem.

Přestože v tomto případě došlo jen ke značným škodám na vozidle, podobné nehody mohou končit mnohem fatálněji.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!